Kyllinger 2016


6/1-17.

Jeg havde håbet at kunne beholde en hane, men han er lige begyndt at gale, det går slet ikke. Nu har jeg aftalt med en kollega, at hun vil have ham.
Har solgt to orpington høner og en wyandot idag, så nu er jeg klar til næste sæson.De er kun fem måneder, men ser kæmpe store ud.


Wyandottehøne fra 2015.
Wyandottehøne 2016.
Aruacana 2016.
Wyandottehane 2016, skal spises.
31. juli 2016.
Mon disse bliver de sidste kyllinger i år?
Det er guldsømmet orpintonfar, der er både åg fra guldsømmet høne og sort høne.
Æggene har jeg købt, skrukhønen er min to-årig sort / grå orpington, hun er en fantastisk ruger.
Otte kyllinger ud af ti æg, super tilfreds er jeg.7. juli 2016.


Tre små Wyandotter, tror det er to høner og en hane. Men af de i alt 7 kyllinger, er der kun tre høner, de er fem uger nu, så det burde være til at se.

Ene barnet.. der kom kun den ene kylling ud af seks æg, min store dejlig orpington er en kluntet ruger.

En araucana hane, og to dotter


To araucana.

et åring wyandot, der har udruget seks, af otte æg. 

Araucana, to måneder.


5. juni 2016.
Så fik jeg anden kuld kyllinger, denne gang blev det til syv små wyandotter.
Lisel, min tre-årige orpington, havde fået seks æg, selvom jeg ved hun er en kluntet ruger, havde jeg håbet på et par kyllinger, men det blev kun til én.
Nu håber jeg så at den overlever.

Kyllingen er fra den 1. juni 2016.

Selvom hun er klodset ruger, er hun en rigtig god kyllingemor.

Hun har ligget i et skrukhus oppe i haven, og kan ikke finde ind for natten, to aftener har jeg måttet bære hende i seng, men hun er sådan en god høne, og finder sig i at blive båret selvom jeg også napper kyllingen. Det ville slet ikke gå ved den anden skruk jeg har, hun er svært aggressiv.
Resten af kyllingerne, altså otte, jeg fik 15 æg, fik denne wyandot. Hun er fra sidste sommer, men har været dygtig og ruget seks kyllinger ud.

de er fra 1. juni 2016.


Mine seks uger gamle Araucana, er i denne uge blevet overladt til sig selv, hønemor er retuneret, af sig selv til de andre høns. Og kyllingerne må passe sig selv. Det kan de også godt, men de har svært ved at finde i seng selv, det plejede deres mor at fortælle dem, hvornår var tid. Jeg har dem stadig gående i "min" ende af haven, for jeg tror de andre høns er alt for hårde ved dem.


29. maj 2016.
(5 uger)
11. maj 2016.


3 uger gamle. Desværre har vi mistet en kylling, ved ikke hvor den blev af. 27. april 2016.

Så blev det forår og for fire uger siden blev den første høne skruk, en wyandot høne som knap er et år gammel. Men hun har ligget fast på reden, jeg tror ikke hun har forladet reden en eneste gang.. ja, hun har også skidt i reden.
Jeg har lagt aruacana æg under hende, der var 17 æg. Der kom kyllinger efter nøjagtig tre uger, idag 3 ½ uge senere forlod skrukken for første gang sin rede. Der er syv kyllinger, otte æg der ikke var udruget, også mangler der to æg, dem har hun nok ædt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar