lørdag den 4. april 2015

Lemoncurd and scones.

  Jeg kunne lige tænke mig, scones med lemoncurd.
7 stk scones:
180 g mel
30 g sukker
1/2 tsk salt
2 tsk bagepulver
70 g smør
1 dl kærnemælk
1/4 dl piskefløde( kan erstattes af kærnemælk, det blev det idag)
Bages ved 175 gr i 12-14 min.

        

Hold da lige op hvor jeg bruger mange æg, nu hvor jeg har så rigeligt. 

         

Det blev lidt tyndt, men smager himmelsk.

8 øko citroner + revne skal fra de fire af citronerne.
6 æg
340 g sukker
140 g smør
Citronsaft, æg og sukker piskes i en gryde ved middelværdi, det må ikke koge. 
Smør og citronskal tilsættes.
Det må ikke koge, rør til det tykner. Sigtes ned i glassene, så citronskallen ikke kommer med.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar