søndag den 16. februar 2014

Nyt hønsehus.

Vi har fået nyt hønsehus, det andet var for småt fra start. jeg havde ikke læst målene rigtig. Min mand synes det er dyrt at have høns, produktionen af æg, kan slet ikke svare sig med udgifterne. Men nu håber jeg at vi har hønsehus i mange år.
Jeg fandt også dette hønsehus på nettet ved: www.breeddogs.dk De kom og samlede det, vi har malet, og i dag byttet det ud med det gamle.
Vores hønsgård med det gamle hønsehus.

Det gamle hønsehus, jeg vil bruge det til de kyllinger jeg har bestilt.


Min mand er ved at "ræveskire" hønsehuset.For to af madammerne gik det hurtigt med at komme ind i huset, de er nysgerrige.

Oswald og madammerne.Oswald, desværre har naboen klaget, hun synes han larmer for meget. Vi lukker ham senere ud nu, håber det hjælper, ellers må vi af med ham. Vi synes ikke han galer ret meget. Tilgengæld "snakker" madammerne rigtig meget... måske generende for mennesker der ikke kan lide høns.
 

1 kommentar:

  1. Hej og tillykke med huset. Jeg tror at der skal gå et års tid før man er "færdig" med nyanskaffelser og det begynder at tjene sig ind at have høns. Men man får jo en masse glæde :-)
    Nu ved jeg jo ikke hvordan med ham Oswald og hvornår han kommer ud. Men det hedder sig kl.7 på hverdage og kl.8 i weekenden. Og så tror jeg altså bare der er nogle mennesker der ikke kan lide haner og derfor bare brokker sig. Håber I finder ud af det

    SvarSlet